¡BENVINGUTS AL BLOG AFATRAM!

dilluns, 24 de maig del 2010

Una tarde al circ



Aquest cap de setmana alguns usuaris del Centre Ocupacional Tramuntana de Sant Feliu de Guíxols, acompanyats per familiars i altres companys de Palafrugell, han assistit a una sessió del "Circ Italià" instal.lat a la ciutat ganxona del Baix Empordà. L'associació AFATRAM vol manifestar el seu agraïment tant a l'ajuntament ganxó com als responsables de l'esmentat i magnífic espectacle circense.

N'hi havia prou amb veure les expressions de sorpresa i admiració d'aquestes persones amb discapacitat intel.lectual durant les actuacions dels grans artistes que van actuar, per comprendre que qualsevol petita gestió o atenció que es tingui amb ells, no només és necessària i pedagògica per a tots; també enriqueix a qui els faciliten els mitjans i l'oportunitat d'integrar-se, com a iguals, en la societat a la qual pertanyen de ple dret.

2 comentaris:

  1. Cuando llamas a puertas, estas se habrem. La condición humana tiene muchas caras, las más solidarias están más profundas pero existen, solamente se tiene que llamar. Muchas gracias a todas las personas que de alguna manera están contribuyendo con su ayuda desinteresada. Seguiremos trabajando para que nuestros familiares sean un poco más felices

    ResponElimina
  2. Soc germana d'una noia discapacitada, ara ja adulta, usuaria del Tramuntana que, gràcies al seus pares i desprès de molt temps de lluita, ara puc dir amb orgull que la veig feliç. Dins del seu món és prou autónoma, VIU tot el que fa, és molt treballadora, responsable i carinyosa. Ha rebut molt estímuls, respecte, acceptació, paciéncia, constància i afecte. Son les millors medicines i l'entorn adient per una persona que depen dels altres però que, a l'hora, també dona alegries i ens estima. L'optimisme i l'acceptació son claus, segons el meu punt de vista, per dur a terme una feliç convivència.
    Ella ja ho fa a la seva manera, però en nom seu vull donar les gràcies a la nostra mare per ser com és, estimar tot el que fa i té i tenir l'empenta que demostra día a día.
    Susanna

    ResponElimina