¡BENVINGUTS AL BLOG AFATRAM!

dimarts, 4 de maig del 2010

NO TOT SÓN FLORS..

6 comentaris:

  1. És vergonyós que tant l’Ajuntamet de Palafrugell com el Consell Comarcal permetin que els accessos al centre de treball Tramuntana estiguin en condicions tant lamentables. Cada dia hi passen per aquest camí 150 persones, dues vegades, moltes d’elles amb problemes de mobilitat. Haurem d’esperar que algun d’aquests treballadors es facin mal o els atropellats perquè hi posin remei? Ah no, esperarem a les properes eleccions!! No, és veritat, la majoria dels nostres fills no voten o com que és un centre comarcal, els qui voten a Palafrugell no són més que una insignificant minoria!!!

    ResponElimina
  2. Em consta que, per tractar sobre els accessos i les condicions de les instal.lacions del Tramuntana, Afatram ha intentat posar-se en contacte amb la corresponent Regidoria de l'ajuntament de Palafrugell, sense que hagin atès les seves instàncies. També em consta que algun altre responsable d'aquest ajuntament té opinions de l'edat mitjana o tercermundistes respecte als drets de les persones discapacitades. És cert que els nostres fills no voten, però els seus pares, germans, avis, tiets i demés familiars i amics Sí votem i també tenim capacitat per anar a protestar allà on s'atenguin les nostres demandes de justícia i compliment de la legalitat. ¡Prou de discriminacions!

    ResponElimina
  3. Jo no sóc familiar de cap noi ni noia del Tramuntana, però si que hi passejo sovint per aquells camins i veig com a les 5 de la tarda, els nois i noies surten com petites formiguetes del formiguer: uns van sols cap a casa seva i altres són recollits pel seus familiars o per taxis. Quant de febles que són!, i no per la seva discapacitat, sinó per la seva indefensió davant el tram tan perillós del camí que els ha de portar fins al seu destí. El cor se m’encongeix! Uf ja està, ja puc respirar, avui per sort tampoc ha passat cap desgràcia! Demà serà un altre dia!!

    ResponElimina
  4. Sembla que els polítics només troben diners per allò que els interessa. No hi ha dret que en aquests temps nostres fills encara hagin de córrer el risc de ser atropellats, caure en aquells forats i treballar en aquestes condicions de misèria. Encoratjo a l'associació AFATRAM a què segueixi endavant i que compti amb la col.laboració de totes les famílies per fer tot el que faci falta, fins que tot es solucioni com cal.
    Una mare que pateix.

    ResponElimina
  5. Fa poc temps que conec d'aprop la realitat d'aquest col.lectiu. Molt subint vivin d'esquenes a la realitat de la nostra vida, a vegades per desconeixement, a vegades per no voler coneixer.Aquesta situacio que es planteja amb l'estat de l'acces al centre Tramuntana es molt greu, i si "tinguesim" una autoritat municipal com cal, no trigaria ni dos segons a posar fil a l'agulla i estudiar mesures per sol.lucionar aquest problema.

    ResponElimina
  6. En referencia l'anònim de l'11 de maig, aquest es el problema, que no tenim ni autoritats, ni polítics que siguin persones, son.GENTUSSA, res mes, i parlo amb motíu, pero hi ha que entendre que aquestes persones (JO SOC MARE DE UN D'ELLS), no poden votar, no els escolten perque no els entenen i clar aixó no els interesa. en compe d'anar amb tant cotxe oficial, tants i tants dinars i sopars, caldria que una vegada al mes tots i totes que viuen de aquest "chollo" fessin una visita en aquest centre, es donarien compte de lo que es per les families no tenir el seus fills com a Reis, doncs, es i son els únics que ho mereixen. Ah, i si algú se sent ofés si arriba a veure aquest escrit deixo las meves dades, ja els donaré les explicacions pertinents, (dubto que ho entenguin) pero.... Carme.

    ResponElimina