¡BENVINGUTS AL BLOG AFATRAM!

dijous, 4 de març del 2010

I Festa motera a Calonge

El passat novembre l'associació AFATRAM i l'AMPA de l'escola especial "Els Àngels" van organitzar la I Festa motera a Calonge. Els usuaris del Centre Tramuntana i del col•legi van poder pujar a les motos del grup motars "Els Pirates" de Sant Feliu de Guíxols.

3 comentaris:

  1. La tasca realitzada per Afatram ha estat sempre plena d'activitats d'esbarjo, esports i excursions en les quals la Junta s'esforçat molt per tenir una participació mès nombrosa dels socis. La festa motera per mi va ser una trobada on l'organització es va endur un 10 i els moteros un 20. M'agradaría que en el futur els familiars i socis d'Afatram s'involucresin mès en totes les activitats.
    Moltes feliçitats per l'organització.
    Txema

    ResponElimina
  2. Quan els Pirates em van dir que s'organitzava aquest acte no m'ho vaig pensar dues vegades, vaig agafar el QUAD i cap allà. L'experiència va ser magnífica i espero que l'any que bé es repeteixi aquesta trobada, per poder-hi tornar.
    Anna

    ResponElimina
  3. Afatram vol reiterar la seva gratitut als Pirates i a tots els col.laboradors que altruistament es van afegir a aquest event. La voluntat de l'associació Afatram i el col.legi el Àngels és la de tornar cada any amb més il.lusió i recursos per que els nostres familiars puguin gaudir d'un día de festa i de integració amb la resta de la societat. La nostra gratitut tambè per Anna del Bar la Goleta.

    ResponElimina