¡BENVINGUTS AL BLOG AFATRAM!

diumenge, 9 d’octubre del 2016

8a. FESTA MOTERA A CALONGE

















Un cop més, Afatram, gràcies a la col·laboració especial del Ajuntament de Calonge i el Grup Motard "Els Pirates" de Sant Feliu de Guíxols, juntament amb la Colla Gegantera de Calonge, "Els Mohicanos" de Palamós, Motards de Calonge, al Cercle calongí, els voluntaris de La Caixa, el Super Suma i Lluís Armela, hem celebrat la Festa Motera. Aquest any ha estat la 8a. edició i, com les anteriors, durant unes hores tots els participants hem gaudit d'una trobada entranyable, divertida i solidadaria. ¡Gràcies a tots i fins la propera!

1 comentari:

  1. La zona del pavelló de Calonge ha estat el punt de trobada com en cada edició en què usuaris amb alguna discapacitat intel•lectual, familiars i 'moteros' han començat fent un esmorzar i després de l'actuació de la Colla Gegantera de Calonge ha arribat l'activitat més esperada per a tothom: la volta amb les motos custom.

    Amb el vent a la cara i la sensació de llibertat aquests nois i noies han viscut moments únics per a ells en una activitat que tothom en surt beneficiat. Els moteros posen les seves joies de dues rodes perquè els demés en puguin gaudir i els usuaris del centre Tramuntana els hi tornen el favor amb un bon grapat de somriures.

    Des d'AFATRAM fa anys que treballen per aconseguir la inclusió dels seus familiars i per això durant l'any organitzen diverses activitats.

    La Festa Motera d'Afatram s'ha convertit en una cita clau al calendari dels usuaris del Centre Tramuntana o de Vimar però també pels moteros i la colla gegantera de Calonge que no fallen cap any.

    ResponElimina