¡BENVINGUTS AL BLOG AFATRAM!

dimecres, 13 de juliol del 2016

XERRADA: "NOUS REPTES EN LA PROTECCIÓ DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT"



Imatges de la xerrada organitzada per Afatran al Centre Tramuntana de Palafrugell a càrrec de Josép M. Solé director de la Fundació Tutelar de les Comarques Gironines amb el títol: Nous reptes en la protecció de les persones amb discapacitat.

3 comentaris:

  1. xerrada organitzada per Afatran al Centre Tramuntana de Palafrugell a càrrec de Josép M. Solé director de la Fundació Tutelar de les Comarques Gironines amb el títol: Nous reptes en la protecció de les persones amb discapacitat.

    Ahir Dimarts, al Centre Tramuntana, Josep Maria Soler, director-gerent de la Fundació Tutelar de les comarques Gironines, va realitzar una xerrada informativa sobre totes aquelles qüestions legals què ens preocupen del futur de les persones amb discapacitat.

    ResponElimina
  2. Gràcies a Pep Soler, per les informació i aclariments. Gràcies al centre per la seva presència i supor amb les instal·lacions.
    Les famílies i tutors dels usuaris, socis i amics de Afatram vam quedar molt satisfets amb aquesta xarrada informativa.

    ResponElimina
  3. Volem agrair al Sr Josep Mª Solé, director de la Fundació Tutelar de les Comarques Gironines, els consells d'ahir durant la interessant xerrada sobre qüestions legals de les persones amb discapacitat i també tota la informació referent a la Convenció Europea sobre els drets de les persones amb discapacitat, que van poden gaudir uns 25 assistents. Gràcies a tots!

    ResponElimina