¡BENVINGUTS AL BLOG AFATRAM!

dissabte, 19 de març del 2016

ENTAULATS A PALAFRUGELL AMB QUIM CASELLAS - 2016


“Entaulats” és una iniciativa del restaurador Quim Casellas del Restaurant Casamar de Llafranc, guardonat amb una estrella Michelin, amb el suport de l’Ajuntament de Palafrugell. 
Enguany, els destinataris d’aquesta edició dels ”Entaulats” han estat les entitats que treballen amb persones amb discapacitat psíquica i els seus usuaris i voluntaris. Concretament les entitats participants eren El Trampolí, Vimar, Afratram, Tramuntana i Astrid.

1 comentari:

  1. Unes 200 persones han participat al projecte solidari i gastronòmic “Entaulats” que s’ha desenvolupat a l’espai de la Bòbila i que arribava a la seva segona edició.
    Es tracta d’un projecte solidari i gastronòmic, que té tres objectius principals: el reconeixement públic a la tasca dels voluntaris i voluntàries que treballen amb col•lectius en risc social; la creació d’espais de trobada informals entre voluntariat i usuaris, fora de la quotidianitat de les vicissituds del dia a dia, i la promoció del caràcter educatiu i lúdic de la cuina a través de la cultura gastronòmica del territori.
    “Entaulats” és una iniciativa del restaurador Quim Casellas del Restaurant Casamar de Llafranc, guardonat amb una estrella Michelin, amb el suport de l’Ajuntament de Palafrugell

    ResponElimina