¡BENVINGUTS AL BLOG AFATRAM!

dimecres, 28 d’agost del 2013

VACANCES PER A TOTS..!


Aquest estiu alguns usuaris del Centre Tramuntana i de l'escola especial "Els Àngels", per primera vegada han tingut l'oportunitat de gaudir durant uns dies d'unes merescudes vacances a Calafell. Afatram i l'Ampa de l'escola d'educació especial "Els Àngels", entitats organitzadores d'aquest projecte, vol manifestar la seva gratitud a la col · laboració econòmica aportada per la Fira Nadalenca de Palamós, sense la qual, aquesta activitat no hauria estat possible.

2 comentaris:

  1. El projecte de "VACANSES PER A TOTS" organitzat per Afatram i l'Ampa de l'Escola d'Educació Especial, "Els Àngels", per a 25 persones amb diferents nivells de discapacitats del Baix Empordà, s'ha fet realitat .hem pogut realitzar aquesta nova activitat d'estiu.
    Gràcies a la subvencio obtinguda de la "fira nadalenca a Palamós, del 5 al 9 d'agost aquest any els nostres familiars han pogut gaudir d'uns merescuts dies de vacances a" casa de colònies Artur Martorell de Calafell amb l'organització d'Acell.

    ResponElimina
  2. Una iniciativa magnífica. Ojalá que pueda mantenerse durante muchos años más. Felicidades a todas las personas y entidades que hayan contribuido a que ello haya sido posible.

    ResponElimina