¡BENVINGUTS AL BLOG AFATRAM!

dilluns, 1 de juliol del 2013

PLATJA D'ARO SOLIDARI



AFATRAM vol agrair públicament l'extraordinària iniciativa promoguda pel Ajuntament de Platja d'Aro consistent en la celebració d'una jornada solidadaria dedicada a donar suport a entitats compromeses amb la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat psíquica del Baix Empordà.




 
Durant el dia membres de Afatram i d'altres associacions van participar en l'activitat celebrada a la plaça de l'ajuntament. A la nit el grup The Gospel Viu Choir, va oferir un concert que va deixar empremta al públic assistent. ¡Gràcies a tots!

4 comentaris:

  1. Parlar de The Gospel Viu Choir és parlar de molt més que gospel. És parlar de solidaritat, de lluita contra la injustícia, la discriminació, la marginació i el mal repartiment de la riques.
    Es una bona definició del grup de persones components del "GOSPEL VIU CHOIR" superanse cada dia a ells mateixos. Moltes gràcies a tots i una forta abraçada.
    Dissabte a Platja d'Aro va ser electritzant, tots varem gaudir de un concert maravellós.

    ResponElimina
  2. Se me puso la gallina de piel varias veces.... Gracias por ser por compartir.

    ResponElimina
  3. Un espectacle emocionantíssim, ple de moments memorables, intensos, un mar de sentiments, de l'alegria més intensa a la reflexió més profunda. REalment sou molt més que Gospel!!!!!!!!!genials com camtaires i genials com persones!!

    ResponElimina
  4. Nice post you shared here. It is really a memorable moment. Thanks.
    Platja d'Aro

    ResponElimina