¡BENVINGUTS AL BLOG AFATRAM!

dimarts, 26 de març del 2013

PARTIT AL MINI ESTADI DEL FC. BARCELONA

Disabte 23 de març 
desplaçament al Mini Estadi per veure el partit
FC. BARCELONA B - HUESCA gràcies a l'invitació de la Penya Barcelonista de Palafrugell.





¡Moltes gràcias i Visca el Barça...!

1 comentari:

  1. Aquest 2013 és el segon any que la Penya Barcelonista de Palafrugell convida als nois i noies de l’associació Afatram que pertany al Centre de Cultius Tramuntana a visitar can Barça.
    Per a la gent de la Penya, per els membres de la junta directiva és un orgull i satisfacció poder portar a terme actes com aquest. Poder gaudir durant unes hores d’unes persones que el seu raonament és simple i senzill, però que diuen unes veritats que a cap altre mortal i toca tant. Si tu els hi extens la ma, ells es bolquen amb tu i et comparteixen els seus sentiments efectius, que per a ells són molt importants.
    Des de aquestes ratlles voldríem encoratjar a la associació Afatram, al Tramuntana, i sobre tot als monitors, per la gran tasca que estan realitzant envers aquests nois i noies.
    Nosaltres, des de la Penya Barcelonista de Palafrugell, i d’una part egoistament, ja que en actes com aquest et sents realitzat, procurarem poder continuar poder portar a terme aquestes anades al camp del FC Barcelona.
    I això és el que varem escriure recent arribats de can Barça:
    Una dedicatòria especial es mereixen els nois i noies de l’Afatram, com així els seus acompanyants (pares i monitors). Va ser un plaer poder-los acompanyar, esperant poder-hi tornar en una propera ocasió, ja que per la junta directiva de la Penya Barcelonista de Palafrugell va ser un orgull poder donar unes hores d’alegria a tots aquest nois i noies que tant pel seu comportament, que va ser esplèndid, com per la forma de ser, es mereixen tot el nostra recolzament.

    ResponElimina