¡BENVINGUTS AL BLOG AFATRAM!

dijous, 14 de febrer del 2013

GIROGUIES COL.LABORA AMB AFATRAM

Durant el 2012, Giroguies va programar 4 sortides de senderisme on els diners que es recaptessin anirien destinats a l'Associació AFATRAM (Associació de familiars, tutors i usuaris del Centre Tramuntana). Aquest passat dilluns dia 11 de febrer, GIROGUIES va fer entrega a AFATRAM de l'import recaptat, un total de 215€.

Els responsables de Afatram volem agraït de tot cor aquesta       col · laboració i des d'aquí animem a tothom a qui li agradi el senderisme a posar-se en contacte amb Giroguies.

2 comentaris:

  1. Durant el 2012, Giroguies va programar 4 sortides de senderisme on els diners que es recaptessin, anirien destinats a l'Associació AFATRAM (Associació de familiars, tutors i usuaris del Centre Tramuntana).

    Aquest passat dilluns dia 11 de febrer, GIROGUIES va fer entrega a AFATRAM de l'import recaptat, un total de 215€.
    Es va fer durant un acte organitzat per l'Associació, on hi va haver la presència del Conseller del Consell Comarcal del Baix Empordà: Josep López, la presidenta d’Afatram: Elena Ordoyo, en Ramón Rodríguez; gerent de Giroguies i els usuaris i treballadors d'Afatram

    ResponElimina
  2. Giroguies dóna suport als usuaris de Tramuntana
    17/02/13 02:00 -

    El gerent de l'empresa palafrugellenca Giroguies, Ramon Rodríguez, que organitza rutes de senderisme per tota la demarcació, ha lliurat aquesta setmana a l'associació de familiars, tutors i usuaris del Centre Tramuntana (Afatram) un xec de 215 euros que correspon a la recaptació i donatius dels assistents a les quatre sortides solidàries que van fer al llarg de l'any passat.

    ResponElimina