¡BENVINGUTS AL BLOG AFATRAM!

diumenge, 28 d’octubre del 2012

4a. FESTA MOTERA A CALONGE.


2 comentaris:

  1. La festa motera a Calonge, com sempre molt divertida, els usuaris i amics de Afatram, al costat dels "MOTERS de la colla Els Pirates, un bon combinat, pujaven i tornaven a pujar sense descans, agafant amb força a aquestes persones encantadores que els oferien un passeig.
    Entenem que amb les condiaciones meteorològiques desfaborables faltessin algunes persones que els hagués agradat assistir ... un altre any serà.

    ResponElimina


  2. I és que en aquest cas els copilots van ser una cinquantena de nois i noies que pateixen algun tipus de discapacitat física o psíquica del Baix Empordà. Aquest és el quart any consecutiu que els Pirates ofereixen la possibilitat als nois i noies de gaudir d'una activitat que a banda d'omplir-los molt, els dóna accés al món del motor que sense accions com aquesta quedaria lluny de les seves possibilitats.

    La trobada es va haver d'aplaçar fa uns dies per la intensa pluja que queia, finalment el diumenge passat, el fort vent de tramuntana que bufava no va impedir que la jornada es desenvolupés amb gran alegria pels participants. Un bon esmorzar per començar i agafar forces i llestos per pujar dalt les motos. Tots esperant el seu torn i una vegada els tocava amb el casc posat ja es podia pujar a la moto i començar el que és una petita aventura sobre dues rodes.


    La jornada en aquesta ocasió va acabar al centre de Calonge, on l'Associació de Comerciants els tenia preparat un cocktail i al punt del migdia el ball country els va fer entrar en calor

    ResponElimina