¡BENVINGUTS AL BLOG AFATRAM!

dilluns, 21 de maig del 2012

¡AIXÒ SÍ QUE NO!


Treballadors, usuaris, monitors i familiars del Centre Tramuntana i de l'associació Afatram, en representació de les persones amb discapacitats intel.lectuals del Baix Empordà, vam participar en la concentració celebrada a Barcelona per manifestar el seu desacord amb les mesures governamentals de retallada dels recursos econòmics destinats a les polítiques d'inserció laboral per les persones amb especials dificultats. Els mitjans de comunicació informen que l'assistència va ser superior a 15000 persones.  El missatge va ser unànime: ¡Aixó sí que no!

2 comentaris:

  1. Aquest any el Centre de Treball Tramuntana, destinat a les persones discapacitades compleix 25 anys i per tant està d'aniversari. Les persones que hi treballen, però, poden perdre la seva feina ja que el govern central redueix del 75 al 40% la subvenció que destinava a pagar el salari mínim interprofessional en aquests treballadors.

    ResponElimina
  2. No cal que us expliqui la visualització que varem tenir, perquè tothom ho heu pogut constatar als mitjans. El que esperem és que aquesta trobada serveixi per modificar els pressupostos i també per conscienciar de la necessitat de discriminar positivament les discapacitats d'especial dificultat i reconsiderar les subvencions del treball amb suport.
    Us demanem que transmeteu als vostres treballadors/es, usuaris/es, voluntaris/es, familiars, etc... l'agraïment per la participació i, sobretot, per l'ajut dels nombrosos voluntaris que ens van ajudar que l'acte, tot i ser multitudinari, es desenvolupès sense incidències

    ResponElimina