¡BENVINGUTS AL BLOG AFATRAM!

diumenge, 25 de març del 2012

GOSPEL SENSE FRONTERES.



¡ÈXIT ROTUND A PALAFRUGELL..! 
  
¡UN ESPECTACLE EXCEPCIONAL PROTAGONITZAT PER PERSONES EXCEPCIONALS I DEDICAT A PERSONES EXCEPCIONALS..!

(Spirituals by the Gospel Viu Choir)


4 comentaris:

  1. FANTASTIC ACTUACIO, PRESENCIA DE PUBLIC i EXIT
    ARTISTIC.

    TOTAL UNA MOLT BONA VELADA

    GRACIES ALS ORGANITZADORS !!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. Ahir al concert de Gospell viu, al Teatre Municipal de Palafrugell, vaig tenir l'ocasió de viure una nit inoblidable, plena d'emocions transmeses amb molt d'amor per tots els components del Gospel Viu de la mà del seu director, en Moisès Sala. L'increible energia positiva que desprèn aquest grup a dat del l'escenari arriva al públic creant un ambient màgic i ple de càlids sentiments.
    Aquest grup d'artistes tenen unes veus espectaculars, peró, sobretot un cor ple de vitalitat i solidaritat amb els col · lectius més desfavorits de la nostra societat.

    ResponElimina
  3. A veces, algunas veces... el comportamiento humano deja al decubierto una verdad que transciende a todas sus creencias: que Dios, el ser humano y el universo entero no son realides distintas ni separadas.
    ¡Gracias a Gospel Viu, a Afatram y a todos los que de una manera u otra pusieron su granito de arena en la celebración de este gran reencuentro!

    ResponElimina
  4. M'ho vaig pasar genial !!! No nomès tenen unes fantàstiques veus si no que l'ambient que es crea, ajudat també per les boniques paraules del director i el sentiment que posen en cada interpretació van fer que, durant una estona em sentis plena d'energia i amb els sentits a flor de pell.
    Gràcies a tots els organitzadors tambè per fer-ho posible !!!
    Endavant i no us atereu aquí, la vostra generositat fa molta falta !!!
    Susanna

    ResponElimina