¡BENVINGUTS AL BLOG AFATRAM!

dilluns, 11 de juliol del 2011

FESTA A LA NATURA.

La primera "Festa Campestre" organitzada conjuntament entre Afatram i l'hípica Overland va ser un èxit rotund d'assistència i de convivència. Persones, que mai havien pujat a cavall, van repetir diverses vegades el recorregut establert per l'organització. Davant les mostres de satisfacció i de concòrdia expressades unànimement pels assistents, tothom va estar d'acord en tornar a repetir l'experiència properament. El fenomenal paratge en el qual estan situades les instal.lacions de l'hípica Overland de Peratallada també va contribuir a crear un ambient magnífic de comunió amb la natura. Graciès a tothom.

3 comentaris:

  1. Bones, moltes gràcies novament per la vostra implicació amb Afatram i Tramuntana, espero que podrem traballar plegats durant molt de temps, i que podrem fer moltes festas tan enriquidores com la d'ahir.
    Una forta abraçada.

    ResponElimina
  2. Us volia agraïr tot el que feu sempre tant pels usuaris/es de la llar com per a la gent que hi treballa. La veritat es que sempre us porteu molt bé amb nosaltres , i ens feu sentir par d'aquesta família, per això aquesta nota d'agaïment dirigida a tota la assossiació d'Afatram (tant col·laboradors, com familiars). De debò, gràcies!

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies a tots vosaltres!!! La tarda d'ahir va ser una festa molt i molt especial, i ens va fer molta il·lusió veure tanta participació i alegria!!
    Tant de bó poguem fer-ne moltes més!!!
    Una abraçada ben gran!!

    ResponElimina